Joakim Larsen hos Bertel O. Steen Fredrikstad vil nok kreve medlemskap i FFK’s supporterklubb før han selger deg et eksklusivt eksemplar av 207 FFK-Line


Ekte fotballbil

Nå skal vi ikke påstå at dette skjer for første gang, men jeg kjenner ikke til andre norske fotballag som har gitt navn til en bilmodell.

Publisert Sist oppdatert

Bertel O. Steen i Fredrikstad er offisiell bilpartner for Fredrikstad Fotballklubb. I forbindelse med åpningen av nytt stadion på Kråkerøy kom noen ivrige sjeler opp med denne ideen: Hvorfor ikke lage en egen FFK-bil?

Nå er bilen en realitet. Peugeot 207 FFK-Line er basert på en 207 XS Pack med 1,6-liters dieselmotor på 90 hk. Fargeutvalget er i tråd med de fjorårets cupvinnere bærer – rødt eller hvitt. Bilen er på ingen måter prangende, det eneste som skiller dem ut er logoen ”FFK-Line og klubbens vimpel.

Salgsansvarlig for Peugeot i Fredrikstad, Joakim Larsen melder om suksess for modellen fra ivrige FFK-supportere. Så langt er 7 av 10 bestilte biler solgt basert på ”jungeltelegrafen”, så en ny bestilling går trolig til importøren i nærmeste fremtid.

Men der stopper det nok opp, for opplaget skal være eksklusivt slik at bilene blir samleobjekter.

Bilen har en basispris på 209.000 kroner – 10.000 mindre enn den kostet med ”gamle avgifter takket være utslippsgjerrig dieselmotor.

Powered by Labrador CMS