Lexus : Fantasi realiseres - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
Fantasi realiseres
SPIONBILDER: På Detroit-utstillingen i 2012 viste Lexus noe som skulle være en ren designstudie. Nå er den på vei mot samlebåndet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det var gjennom LF-LC Concept vi første gang ble presentert for det vi de siste årene kjenner som faste designelementer på nye Lexus-modeller. Ikke minst den dominerende grillen og de markante lyktene.

Men selv om designtrekkene lever videre, ble LF-LC aldri noe mer enn et konsept. Før nå.

Ferske spionbilder viser nemlig at drømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse for de som har gått søvnløse siden de så den vakre kreasjonen i januar 2012.

2+2
Som konseptet blir trolig også produksjonsmodellen en sporty 2+2-seter. Våre fotografer forteller at Lexus-ingeniørene hadde med seg en BMW 6-serie og en Porsche 911 som benchmark under testingen – biler med fin balanse mellom sport og komfort.

Det er foreløpig ukjent hva den nye modellen skal hete når den debuterer, men kanskje Lexus rett og slett lar LF-betegnelsen vandre videre fra konsept til salgsvare.

I USA snakker man om en 5-liters V8 med 477 hester under panseret, den samme vi kjenner fra coupéen RC F som koster fra halvannen million kroner i Norge. Og kanskje en heftigere versjonen med bi-turbo V8.

Norgestilpasset
Men det snakkes også om en ny hybrid drivlinje som baserer seg på en 3,5-liters V6 i kombinasjon med elmotor.

Denne skal også få en samlet effekt på nærmere 500 hester, men med vesentlig lavere utslipp, og kan dermed bli prisgunstig i Norge pga. lavere avgifter.

Den nye coupéen forventes på markedet i 2017 som 2018-modell, og vil trolig baseres på samme plattform som neste generasjon Lexus LS som vi fikk et forvarsel på i Tokyo. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: