Mitsubishi : Mitsubishi Eclipse Cross - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Mitsubishi Eclipse Cross
Nå lanserer Mitsubishi sin nye SUV som skal dekke gapet mellom populære Outlander og lillebror ASX. Men har den det som skal til for å bli en volumselger?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Mitsubishi Norge har hatt formidabel suksess med sin ladbare Outlander. Av et totalsalg på 5004 nye Mitsubishi i 2017, står Outlander for 4274 biler, tilsvarende 85 prosent av totalen. Av disse utgjør den ladbare hybriden 95 prosent.

Nå lanseres Eclipse Cross – en bil som i størrelse får plass mellom Outlander og ASX.

I motsetning til suksessmodellen Outlander tilbys den ikke som ladbar hybrid, men kun med bensinmotor – en 1,5-liter med 163 hestekrefter og et dreiemoment på 250 Newtonmeter.

Det fins også en 2,2-liters diesel, men den er ikke aktuell for Norge. Vi blir heller ikke overrasket om det kommer en ladbar hybrid på et senere tidspunkt – det er vi i alle fall trygge på at står høyt på ønskelisten til den norske importøren.

Du kan velge mellom drift på forhjulene eller på alle fire.

Førstnevnte leveres med 6-trinns manuell girkasse eller 8-trinns CVT trinnløs automat. Utgaven med firehjulsdrift har CVT som standard og eneste alternativ.

Mye utstyr
Basert på erfaring fra de to andre SUV-ene velger den norske importøren kun å satse på de to høyeste utstyrsnivåene – Intense og Instyle+. På eksteriørfronten er den mest markante forskjellen at Intense har 16-tommers felger mens toppmodellen har 18-tommere.

Instyle+ skiller seg videre ut gjennom et mer avansert infotainment-anlegg som er kompatibelt med smart-telefoner (Apple CarPlay og Android Auto). Lydanlegget fra Rockford Acoustics består av ni høyttalere.

Videre har biler med høyeste utstyrsnivå blant annet oppvarmet ratt og frontrute, varme i baksetene, head-up display, adaptiv cruise-kontroll samt de elektroniske hjelpemidler som skal til for å oppnå de maksimale fem stjerner i kollisjonstest hos EuroNCAP

– Det er i tillegg til nye kunder mange ASX- og Outlander-eiere som kan tenkes å være interessert i nye Eclipse Cross, og vi har satt et salgsmål på 500 biler for i år, sier Rune Gjerstad, adm. dir. hos importøren MMC Norge AS.

Samtidig med lanseringen av Eclipse Cross innføres "7 års Norgesgaranti" for Outlander PHEV solgt gjennom autoriserte Mitsubishi-forhandlere. Bakgrunnen er at modellen er meget populær hos forhandlere som importerer nesten nye biler fra utlandet.

Hele 2445 Outlandere kom til Norge gjennom slike kanaler i 2017, noe som gjorde den til nummer tre på listen over såkalte parallell-importerte biler etter Nissan Leaf og Kia Soul.

Her er prisene for bilene som skal selges i Norge:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: