Dennis Hauger i Formel 3-debut - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dennis Hauger i Formel 3-debut
Til helgen tar Dennis Hauger steget opp en divisjon når han starter sitt første Formel 3-race i Euroformula-serien på Silverstone.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Han gjorde det strålende på Imola sist helg da Dennis vant tre av fire løp og tok en tredjeplass i det fjerde. Det har gitt ham en massiv ledelse i det italienske Formel 4-mesterskapet.

Men førstkommende helg må Dennis være enda mer fokusert – da skal han nemlig kjøre sitt første løp i den vesentlig heftigere Formel 3-klassen.

Og debuten skjer ikke hvor som helst – løpet skal kjøres på den legendariske Formel 1-banen Silverstone som hvert år huser det britiske Grand Prix-løpet.

At nordmannen nå får anledning til å kjøre Formel 3 skyldes at to andre medlemmer i Red Bulls juniorteam skal til Monza for å kjøre løp i en annen serie. Dermed åpner muligheten seg for det norske supertalentet.

– Det blir en spennende og lærerik mulighet, sier Dennis som allerede er på plass på Silverstone sammen med pappa Tom Erik og manager Harald Huysman.

– Jeg må bare få mest mulig utbytte og lære så mye jeg kan. Jeg har testet Euroformula én gang på Hungaroring, men det er lenge siden og vi kjørte på andre dekk så jeg kommer hit som en fersking, sier Dennis som røper at han heller ikke kjenner banen.

– Tidligere har jeg bare kjørt på den nasjonale delen av Silverstone, og den har bare tre svinger til felles med Formel 1-banen vi skal kjøre på i helga. Jeg har tilbragt en del tid i simulator på morgenen i dag, så jeg vet i det minste hvilken retning banen går i, sier Dennis med et smil.

– Det blir en tøff og kul utfordring som jeg gleder meg til. Motopark Team er svært erfarent og det er også noen av førerne, så jeg bør få den hjelpen jeg trenger. Været kan gjøre ting vrient som det ofte gjør i England. Jeg skal bare gjøre mitt beste og nyte kreftene og erfaringen jeg får.

Planen er at Dennis skal avansere videre til Formel 3 neste år, så all erfaring i en slik bil er verdifull.

Du kan følge løpene på serien hjemmesider her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: