Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil
Velkommen til ny tidsregning for bilblader i Norge. For bladet Bil er ikke lenger bare Bil, men også Autofil. Bil Autofil.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Forklaringen er enkel. Det nye Bil Autofil er resultatet av fusjonen mellom landets største og landets nest største bilblad. Men å være autofil tar aldri slutt, så seneste utgave av det nye bladet inneholder mer autofilt stoff enn noen gang.

For umiddelbart å sette deg i autofil stemning henledes oppmerksomheten på Ole-Martin Lundefarets autofile vinterguide med 11 selvopplevde tips om å ta vinteren på alvor og utnytte de gledene den byr på for motorentusiaster, som eksempelvis å kjøre isbaneløp, kjøre rally, kjøre snøscooter, kjøre gokart – og å kjøre til julenissen. Mulighetene er mange flere enn du aner.

Lundefarets penn
Videre tar Lundefaret, som var Autofils medarbeider fra 2003 til 2010 og blant annet kjørte fra Oslo til Moskva og tilbake igjen via St. Petersburg i en svært sliten Lada, leseren inn i kjente og mindre kjente menneskers autofile bilopplevelser.

Objektene spenner fra nylig avgåtte samferdselsminister Jon Georg Dale, via radioorakelet Kari Slaatsveen, bil- og industridesigner Per Ivar Selvaag, forfatter Levi Henriksen, rallycrosskjører Andreas Bakkerud til Svein Sørly. Sørly er til det daglige kjøretøyansvarlig på Dronning Mauds Land i Antarktis og en av ytterst få som har kjørt til Sørpolen.

Alt dette finner du mer om i seneste nummer av Bil Autofil.

Men bladet inneholder naturligvis mye mer for den autofile leser. Vi har kjørt ladbar Bentley Bentayga som på grunn av avgiftsfavorisering nærmest blir for en folkebil å regne, i det minste en «folke-Bentley».

Vil du vi mer om hvordan livet arter seg bak rattet i en Bentley, er det bare å kjøpe Bil Autofil, om du ikke allerede er abonnent.

Testen
Bladets test retter søkelyset mot tre svært aktuelle, og folkelige SUV-er: Mazda CX30, Skoda Karoq og Kia XCeed. Hvem som vant? Slå opp i Bil Autofil.

Så har vi vært på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas og sett på hvordan bilfremtiden kan komme til å bli. Full rapport finner du naturligvis i Bil Autofil.

Månedens klassiker fant vi i Eidsvoll kommune, hos Hans Eirik Nilssen som hygger seg det tiden strekker til i en Fiat 124 Sport Spider, en av de siste årgangene som Pininfarina bygde og solgte under egen merkevare. Det meste om klassikeren finner du i Bil Autofil.

Bilsport
At stadig flere norske bilsportutøvere hevder seg på høyt, internasjonalt nivå er noe mange vet. Men færre kjenner til selskapet Even Management som nå rekrutterer fra lavere aldersgrupper enn noen gang tidligere. Målet er å skape fremtidens verdensmester i rally. Vil du vite mer om satsingen er det bare å slå opp i Bil Autofil.

Mange samler på biler, men få samler på Angila og andre nærmest glemte Ford-modeller med britisk opphav. Men det gjør Astrid Helland og Jakob Tønder Jakobsen. De har ikke bare én, men mange Angliaer, i tillegg til en rekke andre prosjekter. Hos Helland/Jakobsen står ikke bilene stille mer enn nødvendig, de kjøres ofte og gjerne langt.

Bladet Bil Autofil kommer også snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: