Hyundai : Genesis viser ny 3-serie-utfordrer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Genesis viser ny 3-serie-utfordrer
Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den minste av Genesis’ sedaner kom på markedet i 2017, så nykommeren de viser nå er en oppdatert versjon av denne. Den er i format omtrent som BMW 3-serie / Mercedes C-Klasse og burde kunne appellere også til europeiske bilkunder.

G70 oppdateres så den får tilsvarende design som sine større søsken, G80 og G90, som begge er fornyet i løpet av det siste året. I januar lanserte Genesis også sin første SUV med betegnelse GV80

De kjente designtrekkene inkluderer todelte lykter både foran og bak samt en markant grill som på G70 sitter ekstra lavt for å fremheve bilens sportslige egenskaper.

På innsiden er endringene mindre, men designerne har funnet plass til en større skjerm (10,25 tommer) med bedre grafikk til infotainment-systemet, som nå også er forberedt for trådløse oppdateringer.

Dessuten er den trådløse ladestasjoner for smartfoner plassert vertikalt for å gi plass til større telefoner enn i forgjengeren.

I USA selges G70 med en 4-sylindret turbomotor på drøyt 250 hester samt et V6-alternativ med 365 hk. Bilen tilbys i andre markeder også med en 2,2-liters dieselmotor.

Vi vet, basert på ferske spionbilder, at Genesis også er i ferd med å utvikle en G70 stasjonsvogn som sammen med de elektriske modellene som er under utvikling kan gjøre merket aktuelt for Europa

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: