Hyundai : Genesis Opus 3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Genesis Opus 3
Hyundais luksusmerke Genesis har lansert sin tredje modell som skal konkurrere om kundene i den kompakte enden av luksussegmentet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det startet med BMW 7-serieutfordreren G90 som ble lansert i Korea i november 2015. Et drøyt halvår senere, i juli 2016, kom G80 som en 5-serieutfordrer, og i løpet av disse snaut to årene har de greid å selge 150.000 biler med Genesis-logo i Korea og USA.

G70 skal inn i segmentet der vi finner BMW 3-serie, Mercedes C-Klasse, Audi A4 og mange flere, så det er modellen med størst salgspotensial i familien. Bakhjulsdrift er standard, men enkelte modeller kan også leveres med firehjulsdrift.

Genesis sier også at G70 kompletterer sedan-serien, og at de heretter skal konsentrere seg om SUV-er og biler med alternative drivlinjer. Nå skal de inn på flere markeder, og innen 2021 skal de ha en portefølje på seks modeller.

G70 skal tilbys med tre alternative motorer. Minste bensinmotor er en toliters turbomotor med 252 hk og et dreiemoment på 350 Newtonmeter mens det kraftigste alternativet er en 3,3-liter V6 med 370 hk / 510 Nm.

De tilbys også en 2,2-liters dieselutgave med 202 hk og et dreiemoment på 440 Newtonmeter.

V6-en skal klare null til hundre på 4,7 sekunder og har en oppgitt toppfart på 270 km/t.

Åttetrinns automatkasse blir standard, men de vil også tilbys en sekstrinns manuell kasse med «limited slip» differensial.

I USA forventer man at G70 prises omtrent på nivå med de tyske konkurrentene når den lanseres der tidlig 2018 som 2019-modell. Men til forskjell fra tyskerne er den lastet med tilleggsutstyr, både når det gjelder komfort og sikkerhet.

Fortsatt ikke noe konkret om når Genesis kommer til Europa, men en modell som G70 og en SUV-rekke kan gjøre merket interessant også på vårt kontinent.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: