Volkswagen : Nedtellingen er godt i gang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Nedtellingen er godt i gang
SPIONBILDER: I år kommer endelig den etterlengtede ID.Buzz på markedet, og det i mange varianter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Allerede i 2001 fikk vi en forsmak på Microbus - en moderne folkevognbuss på Detroit-utstillingen, så denne er det mange som har ventet lenge på.

Så var det var stille i mange år før den igjen dukket om som konsept på samme utstilling i 2017 – nå som ID.Buzz med elektrisk drivlinje og som en brikke i VW-konsernets store satsing på elbiler. 

De siste årene er det ryddet plass og investert tungt ved Volkswagens Nyttes fabrikk i Hannover, og i 2022 starter endelig produksjonen.

Siden 2017 har bilen dukket opp ved flere anledninger og i ulike utførelser, og vi vet nå at den skal selges som både person- og varebil. En antydning om en California bobil har vi også fått, og VW har vist en autonom versjon utviklet for deres mobilitetsselskap MOIA.

Her er ferske spionbilder av ID.Buzz med lett kamuflasje under vintertesting i Skandinavia. Vi gir deg også eksklusive renderinger fra vår faste illustratør. I format skal ID.Buzz Cargo slisses inn mellom Caddy og en ny Transporter som er under utvikling.

Den er bredere og noe lavere enn dagens T6 Transporter og skal leveres i to alternative lengder. Alternativer vil det også bli med hensyn til batteripakker og drivlinjer siden MEB-plattformen tillater både bakhjuls- og firehjulsdrift.

Personbilutgaven får et fleksibelt interiør med inntil syv sitteplasser og muligheter som vi kjenner fra Caravelle og Multivan.

Nye Multivan som nylig er annonsert som ladbar hybrid skal selges parallelt med ID.Buzz, men kun som personbil. En ny Transporter utvikles i samarbeid med Ford

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: