Oppgraderinger for e-tron

Audi tilbyr en ny løsning for dem som vil lade sin e-tron kjappere hjemme og bygger inn nye funksjoner i 2021-modellene.

Publisert

Audi er blant de kjappeste når det gjelder hurtiglading, men nå kommer en løsning for dem som syns det går for tregt å lade hjemme.

Kunder som bestiller en e-tron 55 og e-tron Sportback 55 kan bestille en ny om bord-lader som dobler hastigheten fra 11 til 22 kW på egnede ladebokser. Dermed kan 55-modellene fullades på under fire timer.

Løsningen vil ifølge Audi også komme på 50-modellene og S-modellene sommeren 2021.

Den medfølgende mode 3-kabelen som kan benyttes på alle offentlige ladestasjoner er allerede oppgradert til den høyere kapasiteten, forteller Audi i en pressemelding.

Et oppdatert ratt skal gjøre det enda mer behagelig å kjøre med adaptiv cruise-kontroll. Nå trenger føreren bare å berøre rattet en gang i minuttet for at bilen skal holde seg i riktig fil og holde avstand til forankjørende automatisk. Systemet virker ifølge Audi i alle hastigheter.

Toppmodellene e-tron S har i dag 20-tommers felger som standard og 21-tommere som valgfritt tilbehør. Nå lanseres nye 22-tommere med 265/40 dekk som en ny mulighet.

Powered by Labrador CMS