Mercedes AMG SportOriginalbilde
Mercedes AMG Sport
Originalbilde
Mercedes AMG SportNår vi gjør bildet mørkere, ser vi tydelig at bilen til venstre er en coupé basert på dagens ML
Mercedes AMG Sport
Når vi gjør bildet mørkere, ser vi tydelig at bilen til venstre er en coupé basert på dagens ML
Mercedes AMG Sport
Mercedes AMG Sport

Mercedes AMG Sport
Mercedes AMG Sport

Mercedes AMG Sport
Mercedes AMG Sport

AMG tetter gapet

AMG har som mål å doble salget i løpet av tre år. Nå får vi vite oppskriften.

Publisert Sist oppdatert

De nye småbilene har hatt mye å si for volumet, A 45 AMG, GLA 45 AMG, CLA 45 AMG og snart kommer som kjent sistnevnte også som Shooting Brake.

Med innstegpriser godt under halvparten av hva du måtte bla opp for en C 63 AMG – eller Mercedes-AMG C 63 som den heretter skal hete – er AMG-modeller nå tilgjengelig for et bredere publikum.

Men disse modellene alene er ikke nok til å doble omsetningen – derfor lanserer Mercedes-AMG er serie produkter som skal fungere som brobyggere mellom de rendyrkede AMG-modellene og toppmodellene med Mercedes-logo på panseret.

Tar en BMW
De nye modellene får betegnelse AMG Sport, og det Mercedes gjør tilsvarer det BMW har holdt på med noen år gjennom M Performance.

Sport-modellene får firehjulsdrift som standard, samt spesielle chassis-komponenter og bremser. Og du får selvsagt AMG stylingdetaljer som du allerede i dag har tilgang til på de fleste Mercedes-modeller.

De første to AMG sport-modellene skal debutere på bilutstillingen i Detroit i januar. Den ene er basert på C-Klasse mens den andre godt kan være den mye omtalte ML Coupé, eller GLE Coupé som er et bedre tips basert på den nye navnestrategien.

Uansett snakker vi om en utfordrer til BMW X6.

Powered by Labrador CMS