Xpeng åpner reservasjonsliste

For to dager siden kunne vi melde om ny importør for Xpeng, og i dag åpner de for reservasjon av merkets andre modell – sedanen P7.

Publisert

Fra i dag kan interessenter sette seg på liste for å komme fremst i køen, og for å få fortgang i salget frister importøren de første kundene med rabatterte priser.

– Det er mange som har ventet tålmodig på lanseringen av Xpeng P7. Dette er flaggskip-modellen til Xpeng fullpakket med den nyeste teknologien og det meste av tenkelig utstyr, sier Rune Hofflund Gjerstad, daglig leder i XBI Norge AS.

– Bilen kommer med både firehjulsdrift og bakhjulsdrift. Startprisen på 440.000 kroner, men som en ekstra sommeroverraskelse slår Xpeng til med å gi de som er raskest en ekstra rabatt, sier Gjerstad.

Les også: Xpeng skal inn i storfamilie

Innskuddet for å reservere bilen er satt til 1.000 kroner og rabatten bestemmes etter en «trappetrinnsmodell».

– De som reserverer og betaler inn innskudd før 31. juli får 10.000 kroner i rabatt. De som reserverer i august og september vil få en trinnvis lavere rabatt, henholdsvis kr 7000, og kr 5000. Xpeng lover også en hyggelig overraskelse til de 100 første som kjøper bilen.

Ifølge Gjerstad planlegges nye P7 å være tilgjengelig for prøvekjøring fra midten av september. De som har forhåndsreservert vil bli prioritert på både prøvekjøring og levering. Det forventes at de første bilene blir å se på norske veier i løpet av fjerde kvartal.

Modellen med bakhjulsdrift har en estimert rekkevidde på hele 530 km (WLTP), mens versjonen med firehjulsdrift er estimert til 470 km, regnet etter samme standard.

Les mer om nye Xpeng P7 her.

For Xpeng er det norske markedet veldig viktig både med tanke på utvikling av bilens teknologi og ytelser. Bilene er allerede testet grundig over tid for å sikre at de mestrer det tøffe, norske klimaet.

Norge det første markedet i Europa som får Xpeng P7 på veiene, og det markerer en milepæl for selskapet.

– Vi har et langsiktig perspektiv på det norske markedet, og etablerer i disse dager vår norske organisasjon. Med både Xpeng G3 og Xpeng P7 på det norske markedet leverer vi en bredere portefølje av smarte, fremtidsrettede biler til det norske folk. Bilene vil oppdatere seg gjennom hele levetiden, og dermed gi en kontinuerlig oppgradert kjøreopplevelse, sier Leon He - Vice President International Business i Xpeng.

Powered by Labrador CMS