Audi A3: Sesongen er åpen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Sesongen er åpen
BILTEST: Det har absolutt sin sjarm å kjøre cabriolet i Norge. Det er på riksvei 40 mellom Kongsberg og Hvittingfoss, med 6 varmegrader og gløtt av sol, vi finner tiden moden for å åpne årets sesong. Vi lukker den et kvarter senere, da vi dundrer inn i en tung haglskur.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i Bil 6 - 2008.

Åhh, for en god følelse. Fuglekvitter og andre lyder strømmer ned over oss der vi cruiser på småveiene mens vinden rusker i skyggelua. At det er kaldt i lufta er ikke noe problem bare vi pakker litt rundt halsen for å fjerne den skumle trekken bakfra. Så er det bare å stille varmeapparatet på 23 grader for å presse varmluft oppover i kupeen.

Du verden så sjarmerende, tenker vi når vi senere sitter med et hvitt teppe av hagl på passasjersetet ved siden av – sekundene umiddelbart før var svært lange, da vi i panikk både måtte bremse farten og få taket på plass i en fei.

To nykommere får æren av å åpne cabrioletsesongen: Audi A3 og BMW 1-serie, begge med rause muskler og solid utstyrsnivå. Begge bilene har i utgangspunktet en høyst folkelig pris i basisutgave, men på dette nivået, med 160–170 hester og ekstrautstyr for opp til 100.000 kroner, har nok våre to testbiler mest appell til entusiastene som er villige til å betale for en stor kjøreopplevelse i små biler. Dette er biler for enslige og par – verken baksetet eller bagasjerommet er i nærheten av å kunne kalles familievennlige.

 

LES VIDERE:
- Audi A3 Cabriolet
- BMW 120i Cabriolet
- Konklusjon
- Tekniske data

pic

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: