Audi : Satser videre på Nordsløyfa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Satser videre på Nordsløyfa
Det norske Audi-teamet fortsetter i TCR-klassen i det tyske VLN-mesterskapet, og med de samme sjåførene som tidligere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Nå er det klart at Møller Bil Motorsport fortsetter i det tyske langdistansemesterskapet VLN, som avholder alle sine løp på Nürburgring Nordschleife.

2018-sesongen blir den 11. sesongen for Møller Bil Motorsport, et team som har aner helt tilbake til midten av 90-tallet da Håkon Schjærin og hans kompiser begynte å kjøre billøp på Nürburgring.

Håkon er fortsatt en av sjåførene, og er klar for neste sesong sammen med Atle Gulbrandsen, Kenneth Østvold og Anders Lindstad.

Møller Bil Motorsport fortsetter med sin Audi RS 3 LMS i TCR-klassen etter en vellykket debutsesong som resulterte i en seier, en andreplass og to tredjeplasser.

– Årets sesong gikk over all forventning med den nye bilen, og derfor er det en glede at vi allerede nå kan starte forberedelsene til neste år. Vi starter sesongen med testing i mars, og så vil vi komme tilbake til den endelige terminlista litt senere, forteller teamansvarlig hos Møller Bil, Marius Misfjord.

Selv om 2017 bød på mange gode resultater er de sportslige ambisjonene enda høyere i 2018.

– Ja, vi må satse på enda bedre resultater. Vi håper også at den såkalte BOP’en (Balance of Performance – et regelverk som skal utjevne forskjellene mellom de ulike bilene) tar hensyn til at vi kjører med en tyngre girkasse enn mange av konkurrentene neste sesong. 

Møller Bil Motorsport vil som tidligere ha med egne gjestemekanikere på alle løpene. Disse kommer fra ulike Møller Bil-verksteder i Norge og Sverige. Teamet har også en stab med faste norske mekanikere på hvert løp, samt et teknisk samarbeid med et tysk selskap.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: