Porsche : Unik mulighet på Rudskogen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Unik mulighet på Rudskogen
Er du i aldersgruppen 16-17 år og holder på å ta lappen? Da kan du få en unik mulighet om du legger turen til Rudskogen i helga. I tillegg til mye god underholdning.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Under Porsche Festivalen på Rudskogen den 8. og 9. september kan 16- og 17-åringer uten førerkort få muligheten til å øvelseskjøre med en Porsche.

Den store drømmen for mang en bilinteressert ungdom er å få kjøre en helt ny Porsche, og på Rudskogen i helgen har selv de uten førerkort muligheten.

– Vi har bygget om flere Porsche til kjøreskolebiler, slik at tenåringer uten førerkort kan øvelseskjøre med Porsche på bane. For å delta må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs og være i aldersgruppen 16-18 år, forteller Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

Det er på den flotte gokartbanen på Rudskogen at øvelseskjøringen skal foregå. Erfarne instruktører vil sitte i passasjersetet.

– Dette er en helt unik mulighet for unge entusiaster til å få oppfylt drømmen. Registrering vil foregå mellom kl. 10:00 og kl. 12:00 på Rudskogen 8. og 9. september. Det vil være førstemann til mølla, og alle må ha med ID og bevis på trafikalt grunnkurs for å delta, sier Scheel.

En 17-åring som allerede har fått prøvekjøre en Porsche er Herman Ulvin Bjerke fra Eidsvoll. Tidligere i sommer ble han overrasket hjemme med en helt ny Porsche 911 Targa.

– Jeg trodde jeg skulle ut og øvelseskjøre som vanlig med mammas bil, men plutselig dukket det opp en Porsche 911 på tunet. Det var en syk opplevelse å få kjøre en Porsche. Porsche 911 er min drømmebil, men jeg hadde aldri trodd jeg skulle få prøvekjøre en slik bil nå, forteller Herman.

(saken fortsetter)

Carrera Cup og STCC
Under Porsche Festivalen på Rudskogen blir det løp både i Porsche Carrera Cup Scandinavia og STCC – den mest populære racingserien hos broderfolket.

I Carrera Cupen kjemper norske Roar Lindland helt i toppen, og flere nordmenn som Steffen André Feet, Ole William Nærsnes og Roger Hermansen deltar.

STCC har i mange år vært Skandinavias mest prestisjefylte bilsportsmesterskap, og førere som Johan Kristoffersson, Robert Dahlgren og Fredrik Ekblom kjemper helt i toppen.

Det svenskbaserte mesterskapet har tidligere hatt gjestevisitter på Arctic Circle Raceway ved Mo i Rana og Vålerbanen, men nå skal serien besøke Rudskogen for første gang.

– Motorsport er viktig for Porsche, både internasjonalt med Dennis Olsen som en av sjåførene, og hjemme i Norge. Derfor satser vi i Porsche på motorsport også nasjonalt, og vi håper mange entusiaster tar tuen til Rudskogen, avslutter Scheel.

Han forteller at det i tillegg til racing og øvelseskjøring blir en rekke aktiviteter for hele familien, som esport, legobygging, gokartkjøring og spektakulære pauseshow.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: