Tesla : Nå kan hvem som helst bestille Model 3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nå kan hvem som helst bestille Model 3
De som har stått på reservasjonsliste fikk før jul muligheten til å bestille en lenge etterlengtet Model 3. Nå går tilbudet ut til flere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

For ganske nøyaktig en måned siden meldte Tesla at norske kunder som sto på reservasjonsliste kunne få lov til å bestille to alternative modellvarianter. 

Nå får flere muligheten, ifølge PR- og informasjonsdirektør Even Sandvold Roland hos Tesla Norge.

– I dag åpner Model 3-konfiguratoren for alle kunder. De siste ukene har vi invitert reservasjonsholdere til å konfigurere sin Model 3 og bestille før 1. januar, slik at de kan være blant de første til å motta bil. Nå åpner vi konfiguratoren for alle som vil bestille Model 3, sier Roland.

Levering av nye bestillinger i Europa ventes å begynne i mars, mens levering til reservasjonsholdere starter en måned tidligere.

– I likhet med i USA, begynner vi med å levere Model 3 Long Range-varianten i Europa. Europeiske kunder kan velge mellom All-Wheel Drive og toppmodellen Model 3 Performance.

– De første Model 3 som blir levert har et høyt utstyrsnivå, mens innstegsmodellen vil følge på et senere tidspunkt, kommenterer Roland. Uten å gå nærmere i detalj.

Model 3 Long Range-batteriet har en WLTP-rekkevidde på opptil 560 km og en startpris på 464.020 kroner.

Du finner konfiguratoren her: https://3.tesla.com/no_NO/model3/design

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: