Porsche : Emil Heyerdahl på pallen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Emil Heyerdahl på pallen
Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen kjørte i helgen sine første løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia med solide resultater.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Porsche Carrera Cup Scandinavian er en helt ny utfordring for Team Greenpower, teamet Heyerdahl konkurrerer for. Teamet har lagt ned masse hardt arbeid for å komme til sesongåpningen.

Også for unggutten fra Bjørkelangen er Porsche Carrera Cup en helt ny erfaring – de to siste sesongene har han kjørt Formula Nordic hvor han tok en suveren tittel i fjor.

Bilen til Heyerdahl hadde tekniske problemer på fredagens trening, og dermed fikk han ikke kjørt. Men tross problemer fikk de fikset bilen med hjelp fra Porsche i Tyskland.

Deretter innfridde Heyerdahl med to pallplasseringer i Approved Cup og ikke minst raskeste rundetid i cupen.

– Det ble en veldig positiv helg for min del, men samtidig veldig krevende. Resultatene i seg selv er veldig bra. Vi kvalet P2 i klassen kun tre tusendeler bak P1. Vi var P11 totalt og kun 0,6 bak pole tiden til de nyere generasjon to bilene, forteller en glad Emil Heyerdahl.

– Løpene gikk veldig bra, og vi drar med oss mye erfaring videre i karrieren. Jeg er førnøyd med to pallplasser og ikke minst at vi hadde raskeste rundetid i Approved-klassen med regndekk og at vi ble nummer to i det racet, sier Emil.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: