Alfa Romeo : Her er Alfas Stelvio - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
28 bilder i galleri
Her er Alfas Stelvio
Den etterlengtede SUV-en fra Alfa Romeo kommer endelig frem i dagslyset. Her er de første offisielle bildene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Vi fortalte ganske detaljert om Stelvio forrige uke, anført av datamanipulerte bilder som ikke overlot mye til fantasien.

Nå ser vi at Stelvio får mye til felles med vakre Giulia – Alfas entusiastbil som akkurat har entret salgslokalene. Det samme gjelder drivlinjene som toppes av Quadrifoglio-versjonen med 2,9-liters V6 p 510 hester.

Alternativet i USA er en 2,0-liters turbo bensinmotor med 280 hk, men i Europa vil bilen også tilbys med dieselmotorer.

Stelvio er utstyrt med en DNA-bryter der man kan prioritere kjøreegenskaper etter dagsformen. På Quadrifoglio-versjonen er det en egen Race-modus for de turene der man virkelig vil hente frem de heftigste egenskapene.

Mens Giulia har bakhjulsdrift som standard, er det Q4 firehjulsdrift som gjelder for Stelvio – uansett motor og utstyrsnivå. 8-trinns automat blir også standard.

Stelvio er 468 cm lang, 216 cm bred (inkludert speilhus) og 165 cm høy. Det plasserer den i samme landskap som Jaguar F-Pace og Porsche Macan, samt Q5, X3 og GLC.

(saken fortsetter)

Reid Bigland, toppsjefen for Alfa Romeo lover at Stelvio tar rotta på de tyske konkurrentene når det gjelder kjøreegenskaper.

– Grunnen til at kundene velger vår SUV er at de blir satt ut av de dynamiske kjøreegenskapene, sier han. – Alle Alfa-modeller skal være unike på dette feltet, jeg garanterer at denne bilen ikke vil skuffe.

PS!
Noen vil nok forlede deg til å tro at dette er Alfas første et eller annet med firehjulsdrift, men de hadde en 4x4 allerede tidlig på 1950-tallet.

Den het noe så kjedelig som 1900 M, men gikk under betegnelsen Matta – som betyr klin gærn – og ble laget på oppfordring fra det italienske forsvaret, både i militær og sivil drakt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: