Fortsatt 9-3 fra Trollhättan

Det har lenge versert ulike rykter om hvor neste generasjon Saab 9-3 skal produseres, men i dag kom endelig den offisielle beskjeden til de ansatte ved den svenske fabrikken.

Publisert Sist oppdatert

Morselskapet, General Motors (GM), har bestemt at neste generasjon Saab 9-3 skal produseres i Sverige. Det kunne GM-president Carl-Peter Forster i dag servere som en sommergave til alle de ansatte ved Trollhättan-anlegget.

– Dette er uten tvil svært gode nyheter for vår organisasjon og regionen, og det er et tydelig signal om tillitt til at vi kan levere kvalitet og effektivitet i verdensklasse, sier administrerende direktør for Saab Automobile, Jan Åke Jonsson.

– Vi ble tildelt produksjonen av neste generasjon kompakte biler for det globale markedet i april 2007, og nå er det godt å vite at vi kan starte å konsentrere oss om å bygge en serie av neste generasjon Saab 9-3.

Les også GM REDDER TROLLHÄTTAN

For å oppnå ledende konkurransekraft har Trollhättan-fabrikken introdusert det globale produksjonssystemet til GM, GM-GMS, med strenge standarder når det gjelder kvalitet, medarbeiderinvolvering, kontinuerlige forbedringer og korte ledetider i produksjonsprosessen.

Den svenske fabrikken har i dag ca 1 700 ansatte og lager i tillegg til forskjellige Saab-modeller også den folkelige Cadillac BLS-modellen.

Powered by Labrador CMS