Opel GT
Opel GT
Opel GT
Opel GT

Ny GT avkledd

Tidligere har vi sett den innpakket, eller forkledd som Pontiac Solstice og Saturn Sky. Men nå gir Opel slipp på de første bildene av sin nye GT. Drar du til Genève i begynnelsen av mars, kan du se den in natura.

Publisert Sist oppdatert

Det er det legendariske GT-navnet Opel henter frem igjen når de skal erstatte den utgående Speedster. Fra våren 2007 skal den være leveringsklar fra fabrikken i Delaware i USA som også lager de amerikanske søstermodellene, Solstice og Sky.

Lite Norges-vennlig
Lite gunstig for Norge er motoren den skal leveres med – en 2,0-liters turbofirer som byr på 260 hk. Slikt blir det avgifter av – skjønt noen er nok villige til å bla opp rundhåndet for en åpen 2-seter som tar dem til 100 km/t på under seks blank og som har en toppfart på 230 km/t. Og som i tillegg byr på smekre linjer.

En kalesje som er kjekk å ha for regnværsdager sklir elegant ned bak setene når den ikke er i bruk. Dermed har snart Opel tre åpne modeller å tilby, hver med sin sjarm fra lille Tigra Twin Top via den kommende Astra Twin Top til GT.

Powered by Labrador CMS