Pirelli på armen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Pirelli på armen
Det er snart helt uinteressant å vite at Pirelli også lager dekk. For de er verdensmestre på klær, accessoirer, kalendere – og klokker.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke lenge siden Pirelli produserte lekre kortfilmer for nettet, med virkelig heavy navn på skuespillerlisten. The Call med John Malkovitch og Naomi Campell for eksempel.

Kalenderen deres er legendarisk, ikke bare for det ofte særdeles glamorøse innholdet, men også for de vanvittige prisene gamle utgaver omsettes for blant seriøse samlere.

De har en kleslinje som like godt kunne vært merket Prada. Skoene deres finner du i de fineste forretninger i Milano og Paris – med en såle som selvfølgelig bærer preg av slitemønsteret på et PZero-dekk.

Og de kjører en seriøs linje med armbåndsur – både for damer og herrer. Aluminium og titan i huset og gummi, med dekk-mønster i remmen, er felles kjennetegn. Ellers varierer designen fra utgave til utgave. Noen er nesten selskapsutgaver, mens andre er sportslige med tendenser mot det aggressive. Men det er aldri tvil om at her er det en Pirelli du flasher.

Akkurat som når det gjelder det andre stashet, går dekkprodusenten til gode samarbeidspartnere når de skal gjøre noe som ikke tilhører deres daglige oppgaver. I klokkesammenheng betyr det en sveitsisk urprodusent, som nesten bare snakker italiensk:

Sector. Eller Sector No Limits er visst navnet, de er sterkt orientert mot risikosport som klatring og trans-osean seiling.

Klokkene er litt mer siviliserte, og innmaten finnes i mange utgaver. Rent mekaniske verk, kvarts-konstruksjoner eller et spesielt flerfunksjons display som de kaller ”anadigit”. Analaog-digitalt – du fattet det?

Det mest kompliserte med klokkene er selve remmen. Den er vanskelig å justere og nesten umulig å skifte, men siden det er dette elementet som er det virkelig unike ved produktet, skal vi kanskje tilgi dem?

Dessuten vil jeg vel si at selv om klokkene finnes i en rekke festlige farger, er det vel den klassiske svarte som er den korrekte. Har noen sett et rosa PZero dekk noen gang?

Ikke en gang på Paris Hiltons Lamborghini.     

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: