WRC-lansering i Birmingham - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
WRC-lansering i Birmingham
WRC-teamene benyttet Autosport International – den store bilsportutstillingen i Birmingham til offisiell start på årets sesong. Og der kom en gledelig nyhet for norske rallyfans også.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Alle de fire fabrikkteamene stilte med førere og 2018-dekorerte biler. Ett av budskapene var at Ford går tyngre inn i M-Sport http://www.bilnorge.no/artikkel.php?aid=49245 slik at teamet nå i praksis blir et fabrikkteam på linje med Citroën, Hyundai og Toyota. De heter heretter M-Sport Ford.

Om to uker starter alvoret med Rally Monte-Carlo, og det skal bli spennende å følge Andreas Mikkelsen i hans første sesong som Hyundai-fører. Lista er i alle fall lagt på aller øverste nivå.

Andreas skal kjøre samtlige VM-runder, og det samme gjelder teamkollega Thierry Neuville. Så vil Hayden Paddon og Dani Sordo dele på å kjøre den tredje Hyundai-bilen – Sordo med nye kartleser fra årets sesong, Carlos de Barrio.

En overraskelse under gårsdagens presentasjon var at Mads Østberg skal kjøre for Citroën.

Foreløpig har han kun inngått avtale om å kjøre VM-runden i Sverige med Torstein Eriksen i kartleserstoler, men han ser ikke bort fra at det kan bt seg flere anledninger i løpet av sesongen.

Andre nyheter som fremkom i Birmingham er at hjemmesiden wrc.com vil ha live dekning fra samtlige fartsetapper og sende mer enn 25 timer TV fra hver VM-runde til sine +-abonnenter. 

Mads Østberg gjør comeback for Citroën i Sverige:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: