Pallplass og krasj for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Pallplass og krasj for Dennis Hauger
Dennis Hauger har igjen vært i aksjon i det britiske Formel 4-mesterskapet. Etter en ok lørdag, ble det en rask sorti i søndagens løp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Den norske 15-åringen fra Aurskog jafset mange poeng i forrige runde i mesterskapet da han var to ganger på pallen og tok sin tredje seier for sesongen. Han var igjen optimist for denne helgens løp på Rockingham, men det skulle ikke gå helt som Dennis håpet på.

I kvalifiseringen foran det første løpet kjørte han inn til fjerdeplass, men klarte gjennom løpet å avansere til tredjeplass bak sin teamkollega, Jack Doohan. Løpet ble vunnet av Patrick Pasma.

I det andre løpet hadde Dennis startspor fem, og det var også posisjonen han holdt ved målgang.

– I første løp var jeg fornøyd med tempoet, men jeg mistet downforce og fikk mye understyring når jeg prøvde å nærme meg konkurrentene. Jeg tapte også litt nedover langstrekken, og de fant noen problemer i girkassen på service. Men jeg var fornøyd med poengene jeg fikk med fra dette løpet, sier Dennis.

– Jeg hadde en god start på race to, kom meg opp til tredjeplass, men hadde motorproblemer som satte meg tilbake. Dermed måtte jeg nøye meg med femteplass.

I søndagens løp skjedde det som ikke skal skje, men som likevel inntreffer noen ganger likevel. Dennis og teamkollega Jack Doohan hadde et sammenstøt som satte dem begge ut av spill. Dennis forklarer:

– Jeg kom godt i gang fra startspor tre og nærmet med Jack som startet fra P2. Han var på utsiden inn mot svingen, jeg prøvde å bremse meg forbi på innsiden, men det var vått på banen. Jeg kom på innsiden av kerbsen og gikk rett frem og inn i bakhjulet hans.

– Dermed var racet over for meg, ingen perfekt helg, men jeg må bare lære av feilene. Og jeg har bedt Jack om unnskyldning siden jeg ødela løpet for oss begge. Men sånn er racing noen ganger, vi må bare se fremover og fokusere på neste løp.

Dennis ligger fortsatt på tredjeplass i sin debutsesong i det britiske Formel 4-mesterskapet, plassen foran teamkollega Jack Doohan idet tre løpshelger med ni løp gjenstår. 

Vår samleside for Dennis Hauger finner du her: www.bilnorge.no/dennishauger 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: