Mazda 3: Her er nye Mazda3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
41 bilder i galleri
Her er nye Mazda3
SPIONBILDER: Bare et par uker før den skal debutere i Los Angeles har våre fotografer kommet over nye Mazda3. Vi gleder oss til å se den uten maskering.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Denne bilen er fotografert like ved Mazdas europeiske forskningssenter ved Frankfurt. Selv om den er maskert er det lett å se at dette blir lekkert, og at den ligger meget tett opptil Kai Concept som sto på Tokyo-utstillingen i fjor

Produksjonsmodellen har tilnærmet lik front og profil som Kai. Grillen er større enn på dagens modell, og den lener seg aggressivt forover. Frontruten er ekstremt lav og sterkt skrånende. Vågalt og herlig gjort av Mazdas designere!

Hekken domineres av den ekstremt solide C-stolpen som strekker seg langt fremover og fremhever bilens atletiske uttrykk. Bakruten strekker seg ikke så langt ut mot sidene som den gjør på dagens modell.

Dette kan bli skummelt med hensyn til utsyn skrått bakover når man skal rygge inn på en trang parkeringsplass, men vi får anta at Mazda har en smart løsning på den utfordringen i form av ryggekamera og / eller sensorer.

Vi har allerede fått vite at Mazda skal lansere sin høyteknologiske Skyactiv-X motor i forbindelse med nye Mazda3 – en motor som kombinerer teknikk fra både bensin- og dieselmotorer for å oppnå uovertruffen kompresjon. Det blir spennende å prøve i praksis.

Men den vil også få tradisjonelle drivlinjer – i alle fall bensinmotorer og muligens også den nye 1,8-liters dieselmotoren som nylig ble lansert som et nytt alternativ til den faceliftede CX-3

I løpet av et par uker får vi nok svar på de fleste av våre spørsmål når nye Mazda3 avdukes i Los Angeles.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: