Subaru : Subaru til Gran Turismo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
39 bilder i galleri
Subaru til Gran Turismo
Et par dager før LA-utstillingen viste Subaru sin deltaker på til Gran Turismo-spillet. Det ser ut som den skal forbli virtuell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Subaru Viziv var en ganske dramatisk konseptbil da den ble avduket i Genève for halvannet år siden. Nå er den blitt enda mer dramatisk.

Subaru har også kastet seg på Gran Turismo-bølgen, og har tegnet et ganske rått utseende oppå den ett år gamle, 600-hesters, konseptbilen.

Men i motsetning til mange av de som har «bygget» Gran Turismo-biler det siste året, ser det ikke ut som om Subaru også skal bygge en 1:1 utgave av den. Det var i hvert fall ikke noe som liknet på den på Subaru-standen i Los Angeles.

Annerledes
Subarus design skiller seg fra mange av dem vi har møtt i denne serien i det siste. Veldig ofte ser vi ekstreme karosserier der det ser ut som en rekke plater, men oppsiktsvekkende kurver, er lagt på – lag på lag.

Subaruen ser mye mer ut som et helt stykke sølvfarget metall. Solide buler overalt, en fast og fin taklinje. Splitterne foran og bak ser ut som de har vokst ut organisk. Bare spoileren bak ser ut som om den er lagt på i etterkant.

Alt kommuniserer muskler i mye større grad enn en tur på hytta. Ustoppelig? – sikkert. Men det er på banen, og ikke i terrenget.

Om du ikke finner bilen i LA nå, så skal den være på plass i Gran Turismo 6, dersom du har 1.14 oppdateringen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: