Opel Combo: Storfamilen i fokus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Storfamilen i fokus
Med Combo Life lanserer Opel en smart løsning for familier med stort plassbehov.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Som navnet indikerer er dette personbilutgaven av varebilen Combo, og begge kommer i helt ny utgave mot slutten av året.

Forrige uke presenterte Citroën sin nye Berlingo, og denne er tett beslektet med nye Combo som blir både vare- og flerbruksbil, sistnevnte med tilleggs-betegnelsen Life.

Og innen disse bilene debuterer på Genève-utstillingen om et par uker, har vi helt sikkert fått en melding fra Peugeot om at de har en ny Partner på trappene. Kjært barn har mange navn.

Som sine franske søsken skal også Opelen leveres i to lengder, 440 cm og 475cm. Man kan velge mellom fem eller syv seter, og bilen har praktiske skyvedører på begge sider som gjør adkomsten enkel, selv i trange omgivelser.

Selv i korteste utgave rommer Combo Life ( som femseter) 597 liter bagasje – mens den lang utgaven har en kapasitet på hele 850 liter. Velger du å legge ned baksetene, øker plassen til henholdsvis 2.126 og 2.693 liter.

Uansett om du går for et baksete som kan deles 60/40, eller tre individuelle seter, har alle plassene Isofix-fester for barneseter som standard.

I tillegg til sine praktiske egenskaper er Combo Life godt utstyrt med hensyn til sikkerhet og komfort. Det innebærer blant annet automatisk nødbrems med fotgjenger-gjenkjenning.

Opel Eye frontkamera leser vegmerking og varsler ved uønsket filskift. Det leser også skilt, noe som gjør at du med cruise-kontroll aktivert varsles om du ligger over fartsgrensen på stedet. Om føreren ønsker det, justeres fartsholderen til lovlig hastighet.

En nyhet fra Opel er et system som sørger for å varsle fører om det befinner seg noe ved siden av bilen under parkering i lave hastigheter. Ved hjelp av 12 sensorer analyseres området rundt bilen, og føreren varsles om det er fare for en kollisjon.

Et 360-graders panoramakamera gir økt oversikt, og den avanserte parkeringsassistenten kan både hjelpe deg å finne parkeringsplasser og manøvrere bilen inn og ut, mens fører bare betjener gass og brems.

Godt plassert inne i nye Combo Life kan både fører og passasjerer glede seg over at den store berøringsskjermen (8´´) støtter både Apple CarPlay og Android Auto, samt tilgang på 230 volt stikkontakt og induksjonslading for mobiltelefon.

Foreløpig gir Opel ingen konkrete opplysninger om drivlinjer, annet enn at de vil tilby et utvalg av bensin- og dieselmotor i kombinasjon med manuell girkasse eller en nyutviklet 8-trinns automatkasse. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: