Volkswagen : ID. Space Vizzion til LA - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
ID. Space Vizzion til LA
Volkswagen skal presentere syvende medlem av ID.-familien på LA Auto Show om et par uker. Her er en forsmak på hva vi har i vente.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Volkswagen tar ikke lett på overgangen til elbiler. På den kommende bilutstillingen i Los Angeles viser de sitt syvende konsept basert på MEB-plattformen. I tillegg har de jo vist muskler med sin Pikes Peaks racer

ID. Space Vizzion er en nullutslippsbil for fremtiden som kombinerer aerodynamikken til en typisk Gran Turismo med rommeligheten og fleksibiliteten til en SUV, sier Volkswagen i en pressemelding.

– Så langt har vi vist elbiler innen kjente segmenter, men med ID. Space Vizzion skaper vi et nytt, helelektrisk segment, sier Klaus Bischoff, sjef for Volkswagen Design.

Konseptet er basert på Volkswagens fleksible MEB-plattform som på sikt skal danne grunnlag for et femtitalls modeller fra konsernets fire volummerker. Den har designtrekk vi kjenner igjen fra andre familiemedlemmer.

Takket være en effektiv drivlinje og banebrytende aerodynamikk får ID. Space Vizzion en rekkevidde på inntil 500 kilomter.

Innomhus står konseptbilen for et paradigmeskifte med fullstendig digitalisert cockpit der alt foretas via skjermer. Alle materialer er basert på fornybare råmaterialer, som f.eks. AppleSkin – et vegant alternativ til ekte skinn.

Selv om ID. Space Vizzion er et rent konsept slik det vises i Los Angeles, er det langt fra noen ren drømmebil. Produksjonsmodellen skal realiseres mot slutten av 2021 og lanseres i ulike versjoner for Nord-Amerika, Europa og Kina.

Her er ID.-modellene vi så langt har møtt:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: