Snart kan du bestille Enyaq Coupé

Fortsatt står mange i kø for å få sin etterlengtede Enyaq. Likevel åpner importøren neste uke for bestilling av en ny toppmodell i serien.

Publisert Sist oppdatert

Fra 9. juni kan Enyaq Coupé bestilles på nett eller hos forhandler, men foreløpig gjelder det kun RS-utgaven med en startpris på 579.000 kroner.

Med sine to elmotorer har Enyaq Coupé RS iV firehjulsdrift som standard og en samlet effekt på 299 hestekrefter. Maks dreiemoment er 469 newtonmeter.

– Dette gir utvilsomt en svært god og dynamisk kjøreopplevelse, og er en av grunnene til at vi gleder oss til å introdusere denne bilen for kundene våre. Jeg tror mange vil bli svært begeistret for den smidige og elegante kjøreopplevelsen, forteller den norske Skoda-direktøren, Thomas Meiner.

Til tross for de sportslige linjene har modellen et romslig bagasjevolum på hele 570 liter. Avhengig av utstyrsnivå er rekkevidden oppgitt til inntil 510 kilometer (WLTP), og bilen kan hurtiglades med maks 135 kW.

Panoramaglasstaket er standard for Enyaq Coupé. Taket er tynnere enn et ordinært tak, og gir ifølge Skoda god plass også for baksetepassasjerene.

Bilene som selges i Norge vil ifølge importøren være godt utstyrt med standardpakker som inneholder blant annet LED Matrix hovedlykter, sensorstyrt elektrisk bakluke, varmepumpe, Canton-anlegg og infotainmentpakke med headup display og augmented reality.

Den nye coupéen produseres parallelt med Enyaq SUV på fabrikken i Skoda-byen Mladá Boleslav.

De første kundebilene forventes utlevert til norske kunder fjerde kvartal 2022.

Du finner flere detaljer i vår forhåndsomtale.

Powered by Labrador CMS