MG7 teaser
MG7 teaser
MG7 teaser
MG7 teaser
MG7 teaser
MG7 teaser
MG7 teaser

Lekre linjer fra MG

MG har sluppet teaserbilder av en ny modell på sosiale medier. Linjene minner om noe vi kjenner godt fra tyske premiumprodusenter.

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke vanskelig å tenke seg at Audi A5, eller BMWs 4-serie Gran Coupé har gitt en viss inspirasjon til designerne bak den kommende MG7.

Målene er heller ikke så ulike en A5, men litt ekstra akselavstand må til for å tilfredsstille kinesernes ønske om raus benplass i baksetet.

MG har lansert en serie nye elbiler – foreløpig sist ut var kompakte MG4 som vi omtalte for en måned siden. Denne er basert på en ny elbilplattform og kan bli meget attraktiv med riktig pris.

Men MG7 blir ingen ren elbil – den skal i første omgang tilbys med turbo bensinmotorer på 1,5 og 2,0 liter. Førstnevnte vil få en effekt på drøyt 180 hk mens 2,0-literen vil sparke vesentlig hardere fra med rundt 250 hestekrefter.

Det antydes også at bilen skal tilbys som ladbar hybrid med enda høyere effekt på et senere tidspunkt.

Vi loves mer informasjon om MG7 når den offisielle debuten finner sted 17. august, men lite tyder på at den er aktuell for Norge så lenge den kun tilbys med bensinmotorer – MG har jo allerede et rikt utvalg av elbiler og snart kan de legge til MG4 i porteføljen.

Powered by Labrador CMS