BMW 2-serie: Forsmak på 2-serie Gran Coupé - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Forsmak på 2-serie Gran Coupé
BMW har nå bekreftet en dårlig skjult hemmelighet – at de skal lansere en 2-serie Gran Coupé.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Forrige måned kunne vi vise spionbilder av denne modellen, så for BilNorges faste lesere er den ingen stor overraskelse. Våre venner i Automedia har også laget en datamanipulasjon som kan vise seg å ligge tett opptil den endelige bilen. 

Men det BMW har vist nå, i anledning fremleggelse av 2018-resultatene for pressen, er en første skisse av bilen samt noen faktaopplysninger.

2-serie Gran Coupé får sin verdensdebut på LA Auto Show i november og blir klar for salg våren 2020.

BMW lover oss en sporty og elegant firedørs coupé, og jeg har ikke vanskelig for å tro på den påstanden etter å ha sett hva de har fått til med Gran Coupé-modellene i 4-serien og 6-serien

Ifølge BMW er firedørs coupéer populære i de større klassene, og Mercedes har jo bevist med sin CLA at det er liv laga også i kompaktklassen. Da er det jo naturlig at BMW også lanserer et alternativ.

BMW lokker med store muligheter for individualisering, sportslighet og det siste på teknologi-fronten for å friste nye kunder til å oppsøke merket.

Til slutt i pressemeldingen kommer ytterligere et par innrømmelser – nemlig at 2-serie Gran Coupé skal bygges på den nye plattformen for forhjulsdrevne biler, og at den deler mye teknologi med den nye 1-serien som også skal presenteres i løpet av 2019.

BMW vil tilby 2-serie Gran Coupé på global basis, og forventer at den blir spesielt populær i markeder der kundene viser stor interesse for sedaner.

Som et eksklusivt alternativ til en klassisk sedan appellerer en firedørs coupé til kundegrupper som er opptatt av design og egenart.

I Kina tilbyr BMW også en 1-serie sedan, men den er så vidt meg bekjent ikke i salg utenfor Midtens Rike.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: