Jeep Wrangler 4Xe

Prisene er klare

Jeep oppgraderer Wrangler

En oppgradert Jeep Wrangler kommer til Norge i løpet av våren. Nå er prisene klare og forhandlerne åpner for bestilling.

Publisert

Wrangler er fortsatt lett gjenkjennelige som den mest klassiske Jeepen og forbindes med maksimal fremkommelighet, men på den tekniske siden er bilen kraftig oppgradert.

Det inkluderer blant nytt infotainment-system med større skjerm, trådløs tilkobling av CarPlay og Android Auto, og 12-veis elektriske skinnseter som standard.

– For Jeep er ikoniske Wrangler den klart viktigste brobyggeren mellom fortid, nåtid og fremtid. Den henter elementer som har vært med oss siden starten i 1941 og blander dem med moderne design og teknologi, sier merkesjef for Jeep hos Bertel O. Steen, Lise Prydz Aarstrand.

Nye Jeep Wrangler får en startpris på 1.265.000 kroner for utstyrsnivået Sahara, og 1.330.000 kroner for Rubicon. Det betyr prisøkning på over 250.000 kroner for begge variantene som tidligere fra priset fra rett under millionen.

Modellene har fortsatt avtagbare dører og tak som standard, men de som ønsker enklere tilgang til å kjøre åpent kan velge Sky One-Touch, en elektrisk kanvastopp som koster 36.000 kroner.

Ut over dette er både Sahara og Rubicon fullutstyrte biler uten andre valg enn ni ulike lakkfarger.

Nytt interiør

Innvendig er hele interiøret oppgradert med nye og myke materialer i stoff eller polyuretan. De nye elektrisk justerbare forsetene er nøye designet for bruk både offroad og på veien. Setene har gjennomgått svært omfattende tester for å tåle tøff bruk for både kryssing av vann og bruk under ekstreme forhold med gjørme eller sand.4

Nye Jeep Wrangler 4Xe har tilkoblede tjenester som forbedrer og forenkler brukeropplevelsen. Eksempler er trådløs CarPlay og Android Auto, samt en ny berøringsskjerm på 12,3 tommer, med bedre visning av kart og menyer.

Grensesnittet kan skreddersys til inntil fem profiler. Bilen har OTA-oppdatering som gjør at den håndterer programvarenedlasting mens den står parkert. Tom Tom leverer tjenester for oppdateringer av trafikkinformasjon i sanntid.

Både fører og passasjerer vil nyte godt av ny og forbedret støydemping, som øker komfortnivået.

Nytt sikkerhetsutstyr

Flere og bedre sikkerhetssystemer gjør at Wrangler fortsatt kan gi deg høye nivåer av adrenalin samtidig som strenge sikkerhetsstandarder opprettholdes. Mer enn 85 sikkerhetsfunksjoner er tilgjengelig på nye Wrangler 4Xe.

Dette inkluderer varsling til trøtte eller uoppmerksomme sjåfører, den nye varslingen ved uønsket kryssing av kjørefeltmarkeringer, skiltlesing og de nye sidekollisjonsputene for første og andre rad, som komplementerer dagens sidekollisjonsputer og øker sikkerheten for passasjerene i tilfelle en sidekollisjon.

Wrangler 4Xe er en viktig brikke i den stadig mer elektrifiserte modellporteføljen fra Jeep. I 2023 ble Avenger lansert. I 2024 vises to nye helelektriske modeller: Recon og Wagoneer S.

Nye Wrangler er på plass i Norge i løpet av våren.

Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Jeep Wrangler 4Xe 2024
Powered by Labrador CMS