Fiat 500 "Barbie Edition"
Fiat 500 "Barbie Edition"
Fiat 500 "Barbie Edition"
Fiat 500 "Barbie Edition"
Fiat 500 "Barbie Edition"

En 500 for Barbie

Barbie begynner å bli voksen. Denne uken fylte hun 50, og en slik anledning lar ikke Fiat gå upåaktet hen.

Publisert Sist oppdatert

Bursdagen ble feiret i Milanos motedistrikt dagen etter den Internasjonale Kvinnedagen, og der fikk den populær Mattel-damen overrakt en spesialutgave av Fiat 500. Barbie satt i passasjersetet under seansen, og bak rattet satt ingen ringere enn hennes faste følgesvenn gjennom mange år, Ken.

Den skinnende klare rosa lakken gir en helt spesiell sjokkeffekt takket være små aluminiumspartikler. Setene er kledd med myke materialer og har sølvgrå Alcantara-innslag. I hanskerommet ligger et rikholdig utvalg av leppegloss i sterke farger, og bilen har et LED-belyst sminkespeil.

Krystaller blinker flere steder både utendørs og innendørs, og dukkens silhuett er gjenskapt på stolpene. Sist, men ikke minst, leveres spesialutgaven med en kalesje som er dekorert med 60-tallets utgave av Fiat 500 og Barbies egen signatur.

- Barbie har fra før flere forskjellige kjøretøy, både cabrioleter, sportslige coupéer og bobiler med all verdens innhold. Likevel ønsket hun seg en Fiat 500 til sitt jubileum, og det var en anledning vi ikke kunne si nei til, sier Fiat 500-designer, Roberto Giolito.

Powered by Labrador CMS