Honda Accord
Honda Accord
Honda Accord
Honda Accord
Honda Accord
Honda Accord

Glimt av neste Accord

I bilkretser er det populært å dryppe seg frem mot målet når en ny bil skal lanseres. Her er Honda ute med sin teaser før lanseringen av neste generasjon Accord.

Publisert Sist oppdatert

Snart klar

Det er den store årlige utstillingen i Genève som får denne verdenspremieren, og Honda lover å slippe alle detaljer på morgenkvisten den 4. mars.

At bilen nærmer seg klar, har vi fått flere hint om den senere tiden, ikke minst fra våkne lesere som har observert kamuflerte biler med japanske sjåfører i Finmark de siste ukene.

I Frankfurt møtte vi Accord Tourer Concept

Men nå er altså Honda så elskverdige at de selv gir oss noen detaljer i form av bilder og video. De lover en bil som tar opp konkurransen med godt etablerte modeller i det tøffe D-segmentet (Passat, Avensis, Mondeo etc.) med et sporty utseende og topp kjøreegenskaper – noe som er nødvendig for å hevde seg i denne klassen.

Euro 5

Samtlige motorer skal klare Euro 5-kravene, men alle tekniske detaljer er fortsatt godt pakket inn frem mot offentliggjøringen i Genève.

Interiøret er i følge Honda designet med utsøkte materialer og flott finish. Og for å besørge en komfortabel reise lover den japanske produsenten en følelse av rommelighet for fører så vel som passasjerer.

I Norge kommer nye Honda Accord i salg fra august – da både som sedan og stasjonsvogn.

I 2007 ble det i følge Opplysningsrådet for veitrafikken registrert 407 nye Accorder – noe som ga den en 15. plass i den såkalte mellomklassen som ble anført av Passat, Avensis og Octavia.

Powered by Labrador CMS