ANNONSØRINNHOLD:

Juice Booster 2: energi hvor som helst med en «bærbar» ladestasjon.

Juice Booster 2 er en bærbar ladestasjon med 22 kW, som er markedets minste og sikreste, og er kompatibel med alle elbiler utstyrt med standard strømkontakt type 2.

Med dette apparatet er ladestasjonen alltid med på reisen: for å kunne lade trygt og fleksibelt, trenger elbilen din kun en stikkontakt.

Utvidet rekkevidde på el-bilene og en stadig bedre tilgang til energi i et offentlig ladenettverk er gode nyheter for elektrisk mobilitet, og en realitet i Norge, verdens mest elektrifiserte land.

Det finnes imidlertid ennå noen begrensninger, som kan gjøre det vanskelig for brukeren, og i visse situasjoner kan såkalt «rekkeviddeangst» oppstå. Fragmentasjonen av operatører i ladenettverket, som gjør det vanskelig å administrere reservasjoner og betalinger, samt kø ved enkelte ladestasjoner og på tider med stor etterspørsel, er fortsatt vanlige problemer sjåførene støter på.

Men den gode nyheten er at det finnes løsninger utover den offentlige infrastrukturen for lading, som gjør ladeprosessen mer fleksibel ved å tilpasse den til eget bilbruk, tider og behov. Elektrisk mobilitet innebærer en enkel og kraftig ide: det er energi overalt, vi må bare gjøre den tilgjengelig for folk. Elektrisiteten for å lade batteriet på elbilen vår har vi hjemme, på jobb, på treningsstudio, på hotellet vi tilbringer helgen eller ferieuken, eller i restauranten vi stopper ved underveis på reisen.

Basert på dette, kan Juice Technology presentere Juice Booster 2, en bærbar ladestasjon som utmerker seg for sin fleksibilitet i ladeprosessen, samt for kvaliteten og sikkerheten den står for.

Fleksibilitet: en ladestasjon med på reisen, uansett hvor den går

«Flaggskipet» til Juice Technology, et multinasjonalt sveitsisk selskap ledende innen produksjon av bærbare ladestasjoner siden 2014, og som har vært på det norske markedet noen måneder, er ikke bare en enkel lader for elbil. Den tilbyr servicen og sikkerheten en helt vanlig ladestasjon gir, men med den store fordelen at du kan lade bilbatteriet på et hvilket som helst sted som har en stikkontakt, enten industriell eller husholdningskontakt.

Apparatet har en kontakt type 2 for å koble til bilen, i tillegg til at du har valget mellom flere typer kontakter. Det omfattende systemet med adaptere gjør energien tilgjengelig for enhver bil og et hvilket som helst land. Med denne funksjonen unngår du nevnte angst når batterinivået er lavt og det er langt til neste ladestasjon. Dette forenkler ladingen for brukeren, som i mange tilfeller blir forvirret av de ulike spenningene på ladingen ved de enkelte stasjonene.

Mer enn bare en enkel lader for el-bil

Juice Booster 2, som også utmerker seg for sin lette vekt, tillater enfaset og trefaset lading, fra 1,4 til 22 kW, med inntil 32 ampere, noe som gjør at bilen blir fulladet på 3–4 timer under normale forhold. Eller rettere sagt: teknologien til apparatet lar deg alltid lade på maksimal hastighet, på en trygg måte, takket være funksjonen med intelligent strømkontroll og automatisk gjenkjenning av adapteren.

Den utmerker seg også for sin allsidighet og tilpasningsevne til ulike situasjoner, da den i tillegg til å være en bærbar ladestasjon også kan brukes som wallbox (med veggfester), og som en vanlig kabel for å koble bilen til enhver ladestasjon i et offentlig nettverk. Den kommer med en 5 meter lang kabel, som sikrer lading i ulike situasjoner, og kan forlenges til opptil 25 meter ved bruk av skjøteledning.

Kvalitet og sikkerhet, kjennetegnene til Juice Booster 2

Lett i vekt for god håndtering – Juice Booster 2-apparatet og kontrollsenteret veier mindre enn en kilo og er laget av aluminium, noe som også gjør den motstandsdyktig mot passering av kjøretøy som veier tre tonn per hjul, og mot støt og støv. Ikke bare tåler den sprut i henhold til IP67, men den er også helt vanntett.

Kvaliteten går også hånd i hånd med et av de andre kjennetegnene: sikkerhet. Kontakten, Juice Connector, har et innovativt design inspirert av romfartsvitenskap, og tillater intelligent strømkontroll takket være automatisk gjenkjenning av adapteret. I tillegg vil den integrerte teknologien slå av apparatet umiddelbart ved farlig AC- og DC-strømbrudd. Konstant overvåking av jordlederen beskytter apparatet, og er dets beste livsgaranti.

Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Juice Booster 2
Powered by Labrador CMS