Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50
Infiniti FX50

Infinitis verdensdebut

Infiniti skal erobre Europa, men modellen de holder verdenspremiere for i Genève blir i alle fall ikke noen volumselger i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Think big!

FX50 heter den første Infiniti-modellen som har verdenspremiere i Europa, men stort mer bygget etter amerikansk smak kan det neppe bli. Crossover SUV kaller de den store bilen med 5-liters V8 bensinmotor. USA og Canada får den fra juni 2008 og til Europa kommer den i årets siste kvartal.

Det er andre generasjon FX, og den påstås å være en fusjon mellom en sportsbil og en SUV. Krefter er det i alle fall i massevis, V8en byr på 380+ hester. Noe senere vil det imidlertid komme en mildere utgave med V6-motor.

Påkostet

7-trinns automatkasse med manuell overstyring er standard - om ønskelig med hendler i magnesium på rattet.

Intelligent AWD fordeler kreftene etter behov og bilen kan leveres med CDC (Continuous Damping Control) hjulopphengning, aktiv styring av bakhjulene, intelligent bremseassistent og 21-tommers felger fra Enkei.

Innendørs er det en blanding av sport og komfort, og du får selvsagt tilgang til alt du ønsker deg av hjelpemidler innen sikkerhet, komfort, navigasjon og underholdningssystemer.

Flere andre modeller kommer til Europa sammen med Infiniti FX50 i løpet av høsten. Se tidligere omtale her.

Powered by Labrador CMS