Skoda Superb 2008
Skoda Superb 2008

Skoda Superb 2008 (lysnet)
Skoda Superb 2008 (lysnet)

Glimt av ny Skoda Superb

I vår serie med glimt av nye biler, er turen i dag kommet til Skoda Superb. Men de som vil se mer, må fortsatt smøre seg med tålmodighet.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av våren 2008 skal Skoda lansere sin nye storbil, så de som drar til Genève-utstillingen blir blant de første som får se den. Men våkne BilNorge-lesere fikk se de første bilder av lett kamuflerte biler allerede for en måned siden, og ved hjelp av Photoshop har vi også gjort dagens mørke bilde noe mer beskrivende.

Dagens Skoda Superb har fått sin menighet av usnobbete brukere som ønsker en rommelig og praktisk bil uten å vekke for mye oppsikt i gata. Dessuten kan de spare en del tusenlapper sammenlignet med dem som er mer merkeopphengt.

Skoda lover ny teknologi som blant annet inkluderer et nytt system for firehjulsdrift og en ny 7-trinns DSG gearkasse som står for reduserte utslipp i kombinasjon med raskere akselerasjon.

Selv om dagens Superb er blant de rommeligste i klassen, loves vi en ny modell som vokser ytterligere. Så får vi håpe at ikke prisene går den samme veien i for stor grad.

Powered by Labrador CMS