Nytt slipesortiment for lakk og sparkel

Norton lanserer et nytt sortiment slipeprodukter for sliping av bl.a. lakk og sparkel. Det nye sortimentet omfatter ulike typer av rondeller og ark.

Publisert Sist oppdatert

Det nye sortimentet, som har betegnelsen "Gold Reserve", er beregnet på kantsliping, fjerning av gammel maling og lakk og tørrsliping av sparkel.

I sortimentet inngår borrelåsrondeller i korn P80-P800 og borrelåsrondeller med et skumgummisjikt (Soft-Touch) i korn P320 – P800.

Soft-Touch rondellene er takket være skumgummisjiktet meget føyelig og ideelle for sliping av bøyde flater uten risiko for gjennomsliping. Samtlige rondeller har 150 mm diameter og er utstyrt med 15 støvutsugningshull, noe som gjør at de passer de vanligste maskintypene.

I sortimentet inngår dessuten ark (Rotolo Foam) med et skumgummisjikt.

"Gold Reserve" produktene har et slipemiddel av premium aluminiumoksid, som gir hurtig og kald sliping og et jevnt og konstant ripemønster. Ryggmaterialet av latexpapir er motstandskraftig mot slitasje, samt føyelig og fleksibelt. Dessuten er produktene belagt med et vannbasert fyllmiddel (No-Fil) som motvirker igjensetting.

Disse egenskapene gir hurtig og aggressiv sliping, samt lang levetid i henhold til produsenten.

- Med dette nye sortimentet "Gold Reserve", som har et meget bra pris/ytelsesforhold, kan slipingen gjøres raskt og effektivt til en lav total slipekostnad, sier Lars-Erik Arnesen, salgsrepresentant hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Powered by Labrador CMS