Aston Martin DB9: Kan det bli vakrere? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Kan det bli vakrere?
Aston Martin DB9 er av mange regnet som noe av det vakreste bilindustrien har gitt oss i moderne tid. Her ser du spionbilder av bilen med en liten kosmetisk oppdatering - helt utilslørt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det skjer ting hos Aston Martin om dagen. Tidligere i vår hadde vi gleden av å kose oss sanseløst i den firedørs superbilen Rapide.

LES:   Vårt førsteinntrykk av Rapide
 
I fjor presterte ingeniørene i selskapet, trolig ved hjelp av skojern, å lure en V12-motor ned i Vantage.
 
Det tok definitivt den bilen til et nytt nivå.
 
Nå er det deres grand tourer, DB9, som får en ansiktsløftning. Man skal være forsiktig med å endre for mye på en bil som dette, men det ser ut som om designerne har klart å modernisere bilen uten å ødelegge noen av linjene.
  
Dermed blir det en forsiktig oppgraderingen av nye støtfangere, en større bakspoiler og sideskjørt som vi kjenner igjen fra den mer ekstreme utgaven DBS.
 
Det er ennå ikke klart hva Aston Martin ønsker å gjøre med interiør og drivlinje, men regn med at den får noen av elementene som ble innført på Rapide, og trolig litt mer krefter enn dagens variant.

Vi forventer å få første offisielle visning av ”nye” Aston Martin DB9 på Paris Auto Show til høsten, og at bilen er på plass hos gutta i Insignia en gang tidlig neste år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: