Honda HR-V: Honda går for HR-V - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Honda går for HR-V
Det gikk som vi trodde – Honda tørker støv av betegnelsen HR-V og bruker den på sin nye kompakt-SUV.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Bilen, som allerede er på markedet i flere asiatiske land og i USA, får sin europeiske debut på Paris-utstillingen neste måned. Og det blir selvsagt stor stas for den norske Honda-organisasjonen å få en SUV i klassen under CR-V.

LES: Mer om Hondas nye folke-SUV

Honda lover et fleksibelt interiør på tross av beskjedne utvendige mål. De har benyttet knepet med å plassere bensintanken sentralt, på samme måte som i Civic som har kompaktklassens største bagasjerom.

Magic Seats er på plass, en annen Honda-spesialitet som vel første gang dukket opp i Jazz og som gjør at sitteputene i baksetet kan heves og stå parallelt med seteryggen når du skal ha inn yuccapalmen du har handlet på Ikea.

HR-V får forhjulsdrift og skal leveres med to alternative motorer, en ny 1,5-liters i-Vtec for bensin og den velkjente 1,6-liters i-Dtec dieselmotoren, begge fra Hondas moderne Eath Dream Technology-serie.

6-trinns manuell girkasse er standard, men bensinmotoren kan også kombineres med CVT-kasse.

Nye Honda HR-V er på plass i Europa neste sommer. Vi loves flere detaljer når den offisielle debuten finner sted på Paris-utstillingen i oktober. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: