Fiat 500: Moro med 500 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Moro med 500
Fiat fikk endelig presentert sin egen utgave av Jeep Renegade – 500 X heter den. Men det var mange andre morsomme 500-glimt på standen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Fiat har altså bestemt seg for å bruke 500 som et merkevarenavn. Den opprinnelige, nye, 500 hadde jo åpenbare trekk fra originalen – det kan vi vanskelig si om 500 L og 500 X

Bortsett fra premiere-modellen ble den egentlige 500 vist stor oppmerksomhet, blant annet med en spesiell «Couture»-serie som debuterte på Fiats eget Show Room like ved Champs Elysées.

Mangfold
Vi fikk glimt av serien på bilutstillingen også. For eksempel den Ron Arad – kjent israelsk moteskaper – har gjort der han tegnet inn profilen til den virkelige 500 på siden av en kullsvart ny 500.

Det ble i hvert fall en skikkelig grafisk presentasjon av hvor mye bilen har vokst siden den dukket opp i 1957.

Han hadde noen andre morsomme også: 600 Comics der han hadde lagt inn grafikk som så ut som skikkelige sømmer, og en som het 500 Camouflage, med en grå/grønn fargetone der sterkt gule sidespeil ødela kamuflasje-momentet.

På gulvet fikk vi også se den opprinnelige tre-modellen som Fiats håndverkere banket karosseriplater over til de første prototypene. Og en eller annen har hentet frem masse ståltråd og laget en nydelig, blank, filigrans-utgave av den samme gamle formen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: