Opel : Her er Opel Karl - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Her er Opel Karl
Karl er Opels tredje nye småbil i løpet av kort tid. Til tross for beskjedne mål er den både praktisk og sjarmerende.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

- Når den nye Opel Karl kommer på markedet sommeren 2015, kan kjøperne glede seg til en 368 centimeter lang femdørs småbil som blir tilgjengelig med utstyr som ikke har vært vanlig i dette segmentet, sier Opel Norge i sin pressemelding.

Og selv om Karl ikke er lenger enn Adam, gjør fire dører i stedet for to den langt mer praktisk. Opel tilbyr også en rekke systemer for sikkerhet, komfort og underholdning som er nye i småbilklassen.

Valgets kvaler
Adam spiller på sin sjarm og spesielle design, og i tillegg kommer en helt ny Corsa på markedet tidlig neste år. Dermed blir Karl et tredje alternativ for de som jakter i småbilklassen. Eller et fjerde om vi teller den lille tøffingen Adam Rocks som egen modell.

Karl er ikke ulik sine moderne søsken, spesielt når man ser bilen forfra. Utseendet er selvsagt viktig, men Opel Karl tar seg ikke bare godt ut – den har også indre kvaliteter som småbilelskere vil sette pris på.

Ny motor
Motoren som sitter i Karl er et nytt alternativ fra Opel – en tresylindret 1,0-liter med 75 hestekrefter. Standard girkasse er femtrinns manuell.

Bilen får en rekke utstyrsdetaljer som bidrar til økt sikkerhet og komfort, utstyr som kundene ikke har vært vant til å finne i så små og rimelige biler.

I tillegg til standardutstyr som ESP med antispinn, ABS med elektronisk bremsekraftfordeling og bakkestartassistent, kan Karl også leveres med utstyr vi kjenner fra langt dyrere biler. Vi nevner filskiftvarsler, parkeringsassistent, samt fartsholder ned hastighetsbegrenser.

Listen over utstyr som bidrar til komfort og sikkerhet er lang. Varme både i sete og ratt, bidrar til triveligere vinterkjøring, mens mulighet for soltak passer perfekt på varme sommerdager.

God plassutnyttelse
Selv om den er minstemann i familien, er Karl voksen på de fleste områder. Et romslig og førerorientert interiør sørger for at både sjåfør og passasjerer får en følelse av å være i en bil der plass, kvalitet og øye for detaljer er på høyde med langt større og dyrere biler.

Opels IntelliLink infotainment-system, sørger for en sømløs integrasjon mot Apple iOS og Android-enheter og sørger for å knytte smarttelefonen nært til bilen.

Når nye Opel Karl kommer til Norge i august 2015, blir den tilgjengelig i 10 ulike farger, og med hjulstørrelse fra 14 til 16-tommer. Prisene er foreløpig ikke satt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: