Turist på første klasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Turist på første klasse
Englands store luksusbil-pusher, H.R. Owen, tilbyr deg nå sjåførtjeneste, enten det er sightseeing eller innkjøpsrunden du har i tankene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Billigtilbudet, dersom du ønsker å benytte deg av H.R.Owen Chauffeur Drive, ligger på £ 65,00 pr. time – eller £ 395,- for en 8-timers dag.

Men i så fall må du nøye deg med en Maserati Quattroporte.

Jeg går ut fra at du er mer interessert i tilbudet i den andre enden av skalaen. En Rolls-Royce Phantom, den med den lange akselavstanden, får du for £ 135,- pr. time eller £ for 895 for hele dagen.

Populært
Denne tjenesten har bare vært i gang et par måneder, men suksessen har allerede gjort at han nettopp har lagt den nye EWB Ghost og en EWB Phantom til flåten. Extended Wheel Base betyr selvfølgelig at du har enda bedre benplass enn enormt.

Alle kjøres av sjåfører med ypperlig utdannelse – sjåførskolen til Rolls-Royce står det respekt av.

H.R.Owen selger mye annet også, Bugatti, Aston, Ferrari, Lamborghini, men det eneste andre – jeg mener tredje – merket som finnes i den sjåførkjørte flåten, er en Bentley Flying Spur.

Et av argumentene for å benytte seg av denne tjenesten er at du kan trygt la pakkene ligge i bilen, når du fyker ut og inn av London-butikkene for å handle. (Jeg er ikke sikker på at jeg hadde vært så mye ute av bilen dersom jeg hadde leid den for 1500 kroner timen.

Jeg er også ganske sikker på at i så fall hadde jeg ikke hatt mye til overs å handle for).

Men jeg hadde nok reist innom H.R. Owens flagship-sjappe. Jack Barclay heter den, og har operert ut fra Mayfair i nesten 90 år. De var også tett forbundet med noen av de beste karosseriverkstedene som kledde noble Rolls-Roycer – masse historie i de veggene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: