Mitsubishi : Ny Mitsubishi til Genève - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Ny Mitsubishi til Genève
Mitsubishi bekrefter at de skal vise en ny crossover i Genève. Den kommer til Norge i slutten av året.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Foreløpig er det sparsomt med informasjon, men vi har tidligere vist spionbilder av en modell som skal tette gapet mellom Norges mest solgte SUV, Outlander, og ASX som var en volumselger for noen år siden, men som de siste årene nærmest har blitt glemt.

Ifølge OFV www.ofvas.no ble det registrert 5687 nye Outlander i 2016, en økning på 44 prosent fra året før. Det gjør den til Norges nest mest solgte bilmodell, kun slått av Golf.

Og det er liten tvil om hvilken variant som trigger flest – 90 prosent av Outlander-kundene valgte den ladbare hybriden, mens åtte prosent foretrakk diesel og under to prosent bensin.

Til sammenligning ble det lun registrert 414 nye ASX, ned fra 909 i 2015.

Foreløpig omtales nykommeren bare som Compact SUV, og i sin pressemelding sier Mitsubishi Motors Norge:

«MMCs økte utvalg av SUV-modeller representerer en ny retning for bilmerkets merkevare, og den nye kompakte SUV-en er neste trinn på vei til å bli (tilnærmet) en ren SUV leverandør i Europa.

Den nye modellen har et tøffere uttrykk enn en konvensjonell kupe, med distinktive skrålinjer, kileformet midtsidelinje, og en klar V-linje bakover fra C-stolpen samt en stilfull bakre støtfangerdel.»

Trolig vil vi kjenne igjen trekk fra konseptbilen XR-PHEV som har vært utstilt på flere messer, blant annet i Genève for to år siden.

Med ladbar hybrid drivlinje kan den bli nok en suksessmodell for Mitsubishi – i alle fall i Norge hvor slike løsninger er skikkelig i vinden.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: