Opel : Opels neste crosser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Opels neste crosser
SPIONBILDER: Opel er virkelig på offensiven, og en rekke nye modeller skal lanseres i løpet av 2017. Her er en av dem knipset under testing i kulda.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

OPPDATERT MED DATAMANIPULERT BILDE

For noen dager siden kunne vi vise de første offisielle bilder av den kompakte Opel Crossland X. Her kommer storebror Grandland X.

2017 blir det travleste året på lenge for Opel. Fremst i køen står elbilsensasjonen Ampera-e som har så lang venteliste at de som bestiller en nå, trolig ikke får den utlevert før i 2018, selv om de første bilene kommer til landet i mai.

Så kommer en flunkende ny Insignia, først i sedan-utførelse med betegnelsen Grand Sport, og siden også som Sports Tourer og Country Tourer.

Men Opel har som mange andre produsenter innsett at de må ha SUV-er i alle størrelser for å tilfredsstille europeiske bilkjøpere.

De fornyet sin Mokka X i fjor og lanserer kompakte Crossland X på ettersommeren, men her er tidlige bilder av en større modell, Grandland X som kommer til Norge helt på tampen av 2017.

Grandland X blir en direkte utfordrer til Nissan Qashqai, og dermed også nye Toyota C-HR og er en del av samarbeidet mellom GM og PSA.

Mens lillebror Crossland X deler plattform med Peugeot 2008, skal Grandland X baseres på samme plattform som nye Peugeot 3008. Opel lover en høy sittestilling og masse plass til passasjerer og bagasje.

Vi regner med at Grandland X, som 3008, kun vil tilbys med forhjulsdrift – det er jo få utenfor Norden og Alpelandene som bryr seg om firehjulsdrift på vårt kontinent.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: