Opel : Dårlig nytt om Ampera-e - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dårlig nytt om Ampera-e
De som har bestilt en Opel Ampera-e fikk fredag dårlige nyheter fra sin forhandler.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Alle som har bestilt Opels elbil, men ikke fått bekreftet leveringstid, mottok ifølge BilNytt.no fredag en mail fra sin forhandler med følgende innhold:

  • Produksjon av din Ampera-e blir forsinket i forhold til hva som tidligere er bekreftet. Vi kan dessverre ikke på nåværende tidspunkt bekrefte en eksakt dato for levering.
  • Veiledende utsalgspris for Opel Ampera-e modellår 2018 (produksjon fra des. 2017, red. anm.) øker med 15.000 kroner.

Opel Norges informasjonssjef Stein Pettersen sier de har valgt å sende ut brev om at det kan bli forsinkelser i forhold til hva som tidligere er lovet.

– Mange kunder har fått, eller vil få, beskjed om at de får bilen omtrent som planlagt. I løpet av de neste ukene vil det komme et betydelig antall biler til Norge, sier Pettersen.

Det er det mer usikkert når de øvrige 4.000 kundene som har skrevet kontrakt vil få levert sine biler.

– Norge har fått hele den første produksjonen som går til Europa. Vi er blitt forsikret om at vi har prioritet, men i et lengre perspektiv kan vi nå ikke med sikkerhet si hvilke volumer vi vil få måned for måned, fortsetter Pettersen.

Opel har priset Ampera-e meget aggressivt, så den vil nok tåle et påslag på 15.000 kroner og fortsatt være konkurransedyktig i markedet. Men det er selvsagt en irriterende beskjed å få for de som har bestilt bilen basert på den eksisterende prisen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: