Chevrolet US Corvette: Callaways annerledes Corvette - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Callaways annerledes Corvette
Ingen har vel skreket etter en Shooting Brake utgave av en Corvette. Men nå som den allikevel er her, står kundene i kø.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke Generalen, men Reeves Callaway som har identifisert dette hullet i modellutvalget som ingen andre så.

AeroWagen kaller han sin versjon, og i motsetning til de fleste andre Callawayene, er ikke dette utelukkende et muskelfenomen. Her er det styling-ideen man konsentrerer seg om. Til de grader at vi faktisk snakker om et byggesett.

Utgaven har faktisk eksistert en stund, det er allerede en del C7-utgaver som har fått denne behandlingen. Men det er etter at han tilpasset settet til Z06 at det virkelig har tatt av.

Det vil si, det gjorde nok ikke noe at han og sønnen Peter kjørte innom Jay Leno’s Garage for den vanlige presentasjonen med etterfølgende prøvekjøring.

Akkurat den versjonen Leno fikk se hadde fått litt massasje i maskinavdelingen også. En av Callaways vanlige behandlinger der 650 hester plutselig blir til 757, og 880 Nm blir til 1050. Et sett som slett ikke er avhengig av at du kjøper med deg Aerowagon samtidig.

Hele karosseri-settet ser egentlig ganske enkelt ut. Man beholder Targa-toppen, og den nye hatchen monteres med den originale bilens hengsler og lister og låser. Installasjonen må gjøres hos Callaways forhandlere, men den virker heller ikke særlig komplisert.

(saken fortsetter)

Hva man egentlig vinner bortsett fra et originalt utseende? Litt mer bagasjeplass og, kanskje, litt lavere luftmotstand. 

Og hva det koster å skille seg ut fra C7-flokken? 14.990 dollar. Da får du paneler i originale fabrikk-farger, slik at de matcher bilen din. Og installasjon er også inkludert i prisen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: