Porsche : Pallplass i Monaco - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
9 bilder i galleri
Pallplass i Monaco
Dennis Olsen kjørte i dag inn til pallplass i sesongens tredje løp i Porsche Supercup. Løpet gikk som oppvarming til Monaco Grand Prix.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dennis Olsen har fått en knallstart på årets sesong med tre seire i den tyske Porsche Carrera Cup, og i dag tok han sin tredje strake pallplass i den prestisjetunge Porsche Supercup i de trange gatene i Monaco.

Nordmannen startet helgen med å være raskest på fredagens frie trening, men i fredagens kvalifisering måtte han se seg slått av teamkollega Michael Ammermüller, en tysk veteran med årevis av erfaring.

I dagens løp slet Dennis med festet i starten, og dermed klarte Dan Cammish, også han teamkollega av Dennis i Lechner Racing, å ta seg forbi nordmannen.

Ammermüller fikk raskt et forsprang på Cammish i Monacos trange gater der det nærmest er umulig å kjøre forbi med mindre en førere gjør en grov feil. Det var det nok av førere som gjorde i dagens løp, men de tre i tet tok seg helskinnet gjennom løpet.

– Jeg fikk hjulspinn i starten og måtte trå inn clutchen og restarte, sier Dennis til BilNorge.no. – Det er helt umulig å kjøre forbi her, så etter starten var det bare å cruise inn til en tredjeplass for å sikre mest mulig poeng i mesterskapet.

Norske Roar Lindland som kjører B-mesterskapet for såkalte Gentleman Drivers, vant sin klasse og ble nummer 13 totalt i løpet. Han leder sin klasse suverent.

I sammendraget etter tre løp leder Ammemüller med 60 poeng foran Dennis med 52. Porsche Supercup tar nå pause frem til 7. juli, men allerede om to uker skal Dennis på ny i aksjon i den tyske cupen på Red Bull Ring i Østerrike. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: