Porsche : Suveren seier til Dennis Olsen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Suveren seier til Dennis Olsen
Dennis Olsen har hatt en perfekt helg på Silverstone som ble kronet med hans første seier i Porsche Supercup.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Endelig skulle det lykkes for Dennis Olsen å klatre helt til topps i den prestisjefulle Porsche Supercup som kjøres som oppvarming til Formel 1. Han har tre pallplasser fra tidligere i år, men dette var Dennis’ første seier i den internasjonale cupen.

Dennis sikret seg beste startspor ved å sette ny banerekord i lørdagens kvalifisering, og i dagens løp tok han en suveren start og slapp aldri konkurrentene innpå seg gjennom de 13 rundene på den britiske Formel 1-banen Silverstone. Han noterte også løpets beste rundetid.

Andreplass i løpet gikk til mannen som leder cupen, tyske Michael Ammermüller mens Dylan Pereira ble nummer tre.

I sammendraget leder Ammermüller med 96 poeng mens Dennis ligger på andreplass med 84. Fortsatt gjenstår seks løp, så mulighetene for å vinne cupen er gode for Dennis.

– Det å stå øverst på pallen og høre den norske nasjonalsangen foran alle tilskuerne på Silverstone, er det desidert største jeg har opplevd i min karriere så langt. Dette er noe jeg har jobbet ekstremt hardt for, og da er det en god følelse når alt klaffer, sier en ekstatisk Dennis etter løpet.

Roar Lindland gjorde årets beste kvalifisering ved å sikre seg startspor syv, men allerede på første runde måtte nordmannen av banen etter en for sen innbremsing til en kurve.

Han klarte likevel å avansere gjennom løpet og endte til slutt på andreplass i B-mesterskapet og 22. plass totalt. Lindland leder klassen i mesterskapet.

Neste helg er løpsfri for de norske Porsche-førerne, men om to uker er de på plass i Ungarn Grand Prix.

Dennis Olsen leder Porsche Carrera Cup Deutschland suverent etter fem seire og ytterligere to pallplasser. Denne serien har pause frem til september.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: