BMW Z4: Forsmak på ny BMW Z4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Forsmak på ny BMW Z4
BMW har i dag avduket Concept Z4 under Concours d’Elegance på Pebble Beach i California. Regn med at produksjonsbilen blir ganske lik konseptet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi har vist spionbilder av denne tidligere. Riktignok har ryktene versert om at den skulle bytte navn til Z5, men BMW har tydeligvis bestemt seg for å beholde dagens modellbetegnelse også på neste generasjon.

Dagens Z4 har automatisk hardtop, mens første generasjon Z4 ble levert i to utførelser, som coupé og roadster. Bilene vi har vist spionbilder av var utstyrt med kalesje, så mye tyder på at det går i den retningen.

Konseptbilen gir ingen hint om det ene eller det andre, så vi får smøre oss med tålmodighet til den vises i produksjonsform neste år.

Omstokket
Mens man nærmest sitter oppå bakhjulene i de to første generasjonene av Z4 er proporsjonene endret her.

Panseret er gjort kortere og de to setene er flyttet fremover – ifølge BMW for å gjøre bilen mer sportslig. Dessuten er det plassert to elegante pukler bak setene – mon tro om disse blir med over i produksjonen?

– Helt nye BMW Concept Z4 oser av kjøreglede. Dette er en helstøpt kjøremaskin som er strippet helt ned til de essensielle detaljene. Dette er full frihet på fire hjul, sier Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design om sin foreløpig siste kreasjon.

Vi vet at BMW roadsteren skal dele plattform med en ny sportsbil fra Toyota. Mens BMW velger en åpen løsning går Toyota for en coupé. Foreløpig er ikke noe bekreftet, men mange har allerede omtalt den som en ny generasjon Supra.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: