Toyota C-HR: To hybridlinjer fra Toyota - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
To hybridlinjer fra Toyota
Med en fancy konseptbil demonstrerer Toyota at de i fremtiden vil ha alternative hybridutgaver. De viser også en oppdatert Land Cruiser.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Fortsatt skal du få kjøpt hybrider som er meget sparsomme i drikkeskålen, slik du kjenner dem i dag. Men Toyota vil også tilby alternative hybridutgaver der de benytter de to motorene for å oppnå høyere effekt.

For å demonstrere hva de mener har Toyotas europeiske designavdeling stylet opp en C-HR. Konseptet som debuterer i Frankfurt heter C-HR Hy-Power, men vi får ikke vite en døyt om hva den inneholder.

Toyota forteller at så mange av kundene i dag velger hybride løsninger, rundt 40 prosent av totalen i Europa, at det er vanskelig å forsvare at de i tillegg skal ha et par alternativer med bensin- eller dieselmotor for hver eneste modell.

I Norge er Toyotas hybridandel på hele 93 prosent, i tillegg til at alle Lexus som er registrert her hittil i år har hybrid drivlinje.

Toyota / Lexus har i dag 16 hybridmodeller på markedet i Europa, med syv forskjellige drivlinjer. Globalt nærmer de seg elleve millioner solgte hybrider, halvannen million av dem i Europa.

En annen nyhet fra Toyota i Frankfurt er en oppgradert Land Cruiser med en rekke kosmetiske endringer og en oppdatert 2,8-liters dieselmotor som er klar for EU6 Step 2.

I Norge selges Land Cruiser nesten utelukkende som varebil. 418 stykker er ifølge OFV registrert på grønne skilter hittil i år, mot bare 4 personbiler.

Syvseter-utgaven av Lexus RX 450h som vi viste spionilder av for noen uker siden nevnes ikke i Frankfurt. Kanskje de sparer den til bilutstillingen i Los Angeles litt senere i høst. Den kan jo være aktuell for Norge også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: