Porsche : Nå kan du stille deg i Porsche-kø - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nå kan du stille deg i Porsche-kø
Porsche Norge gjør som mange av sine konkurrenter – de åpner reservasjonsløsning for elbilen Mission E.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Det er nå mulig å reservere en plass i køen for bestilling av produksjonsutgaven av konseptbilen Porsche Mission E. Reservasjonsløsningen er utviklet av Porsche Norge, og den er kun tilgjengelig i det norske markedet.

Les også: Porsches elbil blir kjapp

Det er ifølge importøren den enorme interessen for luksuriøse elbiler i Norge som har tvunget frem denne løsningen.

Bilen kommer på markedet først neste i løpet av 2019, men ved å betale inn et depositum på 20.000 kroner kan du reservere en plass i køen. Beløpet refunderes dersom du ikke ønsker å signere en kjøpekontrakt.

– Vi har jobbet lenge med å få på plass en reservasjonsløsning, og er glade for at våre kolleger i Stuttgart er med og støtter løsningen. Elbilsalget i Norge vekker oppsikt internasjonalt, og er med på å sette oss på kartet i bilverden på en helt annen måte enn tidligere, sier Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

Allerede før lansering hadde norske Porsche-forhandlere nærmere 2.500 interessenter på listen som ønsket å gjøre en reservasjon. Nå åpnes det for muligheten for å komme et skritt nærmere å bli eier av Porsches første elektriske bil.

– Ledelsen i Porsche er godt informert om den store interessen for Mission E i det norske markedet, og vi er trygge på å få produksjonskapasitet som reflekterer den store interessen, forklarer den norske Porsche-sjefen.

Mission E, som ble vist første gang på Frankfurt-utstillingen i 2015, viser hvordan Porsche kombinerer sportslighet og kjøreglede i en helelektrisk fremtid.

Samtidig loves vi en fullblods Porsche på den måten at den vil være den mest sportslige og mest teknologisk avanserte bilen i sitt segment.

Priser på nye den kommende elbilen er ennå ikke klare, men Porsche Mission E vil ifølge importøren være «konkurransedyktig priset».

Siden det foreløpig ikke er andre aktører enn Tesla på markedet, står Porsche relativt fritt til selv å definere hva som er en konkurransedyktig pris.

Gå til Porsches norske hjemmeside om du vil legge inn reservasjon

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: